Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Αλληλεγγύη στον Κούρδικο λαό!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα

Από: @Anastasis Askitas
Η Τουρκία με την ανοχή και πλήρη στήριξη της Δύσης, εισέβαλλε στη Συρία με σκοπό να επιτεθεί σε θέσεις των Κούρδων.
Στο γεωγραφικό εκείνο χώρο κρατούνται μέλη του ISIS απο κουρδικές δυνάμεις στις οποίες επιτίθεται ο Ερντογάν με την άδεια του Τραμπ.
Όταν αυτή η εισβολή γεννήσει νέο ξεριζωμό και προσφυγικά κύματα προς την Ελλάδα, το μέτωπο μισανθρωπίας απο τον Έλληνα πρωθυπουργο, μέχρι το τελευταίο account στα social media και τον τελευταίο παπά που κάνει ξενοφοβικό κήρυγμα, θα ψάχνουν ποιος είναι πρόσφυγας και ποιος μετανάστης και θα μιλάνε για εισβολείς και λαθραίους ανθρώπους.
Όταν χιλιάδες τζιχαντιστές θα είναι ξανά ελεύθεροι για να δολοφονήσουν, η Ευρώπη θα παρακολουθεί δήθεν σοκαρισμένη και οι θειάδες της ελληνικής δημόσιας σφαίρας θα μιλούν για "ισλαμική κουλτούρα που της αρέσει να σκοτώνει τους απίστους". Οι νεοφιλελέδες θα βλέπουν "επίθεση στον πολιτισμό μας".
Τότε η Ευρώπη θα πληρώσει τον Ερντογάν για να συγκρατεί τα προσφυγικά ρεύματα και ο φασισμός και η ξενοφοβία θα δρουν ανεξέλεγκτα στις ευρωπαϊκές κοινωνίες που δεν θα ρωτήσουν ποτέ τι δουλειά έχει η Τουρκία ή οι ΗΠΑ στη Συρία, αλλά "τι δουλειά εχει το προσφυγάκι στο Αιγαίο".
Αλληλεγγύη στον Κούρδικο λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου