Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018


Η επίθεση που εξαπολύει το Κεφάλαιο στους δοκιμαζόμενους από την Κρίση λαούς και η κοινή  νεοφιλελεύθερη πολιτική που μάλιστα σε πολλά σημεία ταυτίζεται με την ιδεολογία των αστικών κομμάτων οδηγεί σε έναν και μοναδικό στόχο: στην αλληλοϋποστήριξη της νεοφιλελεύθερης διαχείρισης και του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού.






Το αστικό πολιτικό σύστημα  διεκδικεί αύξηση της επιρροής του παίζοντας το παιχνίδι της Ακροδεξιάς και μάλιστα υιοθετώντας ακραίες απόψεις όπως : Λιτότητα,  δημοσιονομική προστασία, ισχυρό κράτος, καταστολή,ανεργία,αύξηση εθνικισμού, αναδιανομή σφαιρών επιρροής,αντικινηματισμός, αντιμεταναστευτική πολιτική.


Όλες οι απόψεις συγκλίνουν στην ενσωμάτωση της Ακροδεξιάς και στην επικράτηση με νύχια και με δόντια του Κεφαλαίου.


Ο Δικομματισμός και η αδυναμία των πολιτικών κομμάτων να εξασφαλίσουν λύσεις βιώσιμες στα προβλήματα της κοινωνίας είναι αυτό που θρέφει το αυγό για να βγεί το φίδι.


Η Νεοφασιστική Ακροδεξιά σήμερα στην Ελλάδα με κύριο εκπρόσωπο της την Χ.Α. βρίσκει εύφορο έδαφος στην υποταγή των μνημονιακών πολιτικών της Κυβέρνησης δείχνοντας ένα πρόσωπο αντιμνημονιακό και υπέρμετρα πατριωτικό.


Η Αντιφασιστική  Παρέμβαση σήμερα, θα πρέπει να ενισχύσει την δράση της στοχεύοντας στην απόκρουση της συνθλιπτικής κατά κάθε ευάλωτου και αδυνάμου ατόμου μορφής του παρόντος συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου